قیمت برق فروخته شده به عراق چهار سنت است/ چین و هند بیشترین رشد را در انرژیهای تجدیدپذیر دارند
.مدیر عامل مپنا گفت: نرخی که برای فروش برق به کشور عراق داریم چهار سنت است در حالی که خرید برق از واحدهای تولیدی انرژیهای تجدیدپذیر ۱۰ سنت است
م
علی آبادی مدیرعامل شرکت مپنا اظهار کرد: من معتقدم نقشه راهی که برای دنیا مناسب میدانیم برای کشور به صورت قطع به یقین مناسب نخواهد بود. نرخی که برای انرژیهای تجدیدپذیر صرف میشود بسیار بیشتر از فروش برق به کشورهای دیگر است. نرخ فروش برق به کشور عراق چهار سنت است در حالی که نرخ خرید ا نرژیهای تجدیدپذیر از واحدهای تولیدی ۱۰ سنت است. ما باید به دنبال راهی باشیم که برای کشور ما درست است و تقلید از دنیا را کنار بگذاریم.
علی آبادی در ادامه تصریح کرد: رشد مصرف انرژی و تکنولوژی باهم متناسب است. روند رشد انرژیهای تجدیدپذیر در چین و هند به صورت قابل توجهی نسبت به کشورهای دیگر متمایز است ما در مصرف زغالسنگ، گازوئیل و گاز در کشور هیچ توقفی نداریم.
مدیرعامل شرکت مپنا در رابطه با استفاده از خودروهای برقی خاطرنشان کرد: تاثیر یک خودروی برقی در مقایسه با خودروی بنزینی بر طبیعت و اقتصاد بسیار کمتر است و به یک سوم کاهش پیدا میکند. حتی الکتریکی شدن در کاهش کربن هم موثر است.
وی افزود: در کشور ما وضعیت کمی متفاوت است اما اگر بتوانیم انرژیهای تجدیدپذیر را که میتوانند برق تولید کنند داشته باشیم، مشکلی نخواهیم داشت.
وی افزود: از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰ پنج هزار مگاوات همیشه پیک لحظهای داشتیم که با پیک سالانه متفاوت است به همین دلیل هر سال هزینه میکنیم و نیروگاه جدید میسازیم تا بتوانیم به ایدهآل برسیم. اگر فرهنگ مصرف را اصلاح نکنیم اتفاق مثبتی نخواهد افتاد.
علیآبادی در ادامه تصریح کرد: مپنا حرکت خود را به سمت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر شروع کرده است.
وی تاکید کرد: شرکت مپنا ۷۵ درصد از توربینهایی را که نصب کرده تولید داخل است. توربینهای ۲٫۵ مگاوات را نصب و راهاندازی کردهایم و توربینهای ۴٫۶ مگاوات را امسال عرضه خواهیم کرد. در خصوص پنلهای خورشیدی هم تمرکز حرارتی را در دستور کار قرار دادیم و یک مزرعه تکنولوژی در قزوین برای تحقیقات تاسیس کردهایم. مپنا پکی را عرضه خواهد کرد که بتوان خودروهای معمولی را برقی کرد که در این خصوص مراکز شارژ سریع هم تعبیه خواهد شد.
منبع: خبرگزاری ایلنا